Ons platform

Ons referral recruitment platform is een zogenoemd multi-level referral management systeem, dat speciaal voor en mede door recruitmentspecialisten is ontwikkeld. Met behulp van dit gebruikersvriendelijke, stabiele en goed beveiligde stukje techniek kunt u dan ook alles wat u als recruiter wenst. Het systeem is volledig web-based (SAAS, opt-in), zodat u geen software hoeft te installeren en direct aan de slag kunt. Het kan bovendien geïntegreerd worden in elke (bestaande carrière)site en geheel uitgevoerd worden in de huisstijl van uw organisatie.

U voert de regie en behoudt de controle

Ons systeem biedt u veel mogelijkheden om vacatures en nieuwsberichten te verspreiden op het internet. Via een overzichtelijk dashboard kunt u ‘campagnes’ voeren, maar u kunt deze ook razendsnel bijsturen, de vacatures beheren en de resultaten delen met uw medewerkers (en ‘ambassadeurs’). Zo bouwt u aan en krijgt u de beschikking over uw eigen sociale bedrijfsnetwerk, dat naar wens opengesteld kan worden voor degenen waar uw organisatie zich mee wil verbinden. Overigens kunt u de uitbetaling van bonussen voor het aanbrengen van nieuw personeel ook via het systeem laten verlopen.

Een bijzonder effectieve totaaloplossing

We leveren u niet alleen een referral recruitment management systeem: we helpen uw organisatie met alles wat er nodig is om het platform daadwerkelijk succesvol te kunnen inzetten. Oftewel, we bieden u een totaaloplossing voor referral recruitment (dit doen we, omdat de ervaring ons heeft geleerd dat organisaties hulp nodig hebben bij de integratie van referral recruitment in de organisatie).

Vergelijk ons platform met traditionele employee referral programma's (ERP), jobboards, sociale netwerken, bureau's en bestaande referral applicaties en u ziet direct dat we u iets bijzonders te bieden hebben!

Vragen?

Neem voor meer informatie contact op met Jacco Valkenburg, telefoon +31 6 2825 7098 of e-mail jacco@recruit2.com

recruit≤ demo

Refer2 maakt van iedereen in uw organisatie een recruiter. Ontdek de oplossingen die wij bieden.

Neem contact op