Wat is refer2?

recruit2 helpt organisaties met behulp van een online referral recruitment platform, en aanvullende dienstverlening, de juiste talenten te vinden.

Met refer² kunnen organisaties via een beveiligde website campagnes opstarten via de eigen medewerkers, en het netwerk daarvan, om nieuw talent te werven. Deze website kan in de eigen huisstijl gemaakt worden en geïntegreerd worden in bestaande (carrière)sites. Het bied een eenvoudig platform voor organisaties om vacatures en nieuws via internet te verspreiden. Het resultaat is tevens dat er een eigen online sociaal netwerk wordt opgebouwd dat u eenvoudig kunt onderhouden. Dit online netwerk kan naar wens open of gesloten (alleen op uitnodiging) worden voor ambassadeurs van uw organisatie.

De gebruikers, of liever gezegd ambassadeurs, kunnen via een eigen overzichtelijk dashboard de vacatures en nieuwsberichten beheren en delen met anderen. De ambassadeurs van uw organisatie worden vervolgens beloond voor een actieve bijdrage zodra iemand, dankzij hun inspanning, bij uw organisatie gaat starten. De hoogte van deze bonus bepaalt de Recruiter per vacature. De bonus word verdeeld over de keten van referenten (tevens gebruikers van refer²).

De voordelen van refer²

  • Verbeter werving van talent door gebruik te maken van eigen ambassadeurs
  • Campagnegericht passieve talenten binden en boeien (push & pull)
  • Krachtige arbeidsmarktcommunicatie, promoot vacatures en nieuws
  • Bouw je eigen online sociale (recruitment) netwerk
  • Preselectie van werkzoekenden door middel van vertrouwde relaties
  • Eenvoudige uitbetaling van bonussen via refer2
  • Diverse management informatie reportages

recruit≤ demo

Refer2 maakt van iedereen in uw organisatie een recruiter. Ontdek de oplossingen die wij bieden.

Neem contact op