Dienstverlening op het gebied van Referral Recruitment

Wij adviseren, implementeren, assisteren, trainen en ondersteunen. Anders dan veel andere (social) referral recruitment specialisten helpen we u dus niet alleen aan een ‘stuk techniek’: we bieden uw organisatie een goed werkend referral programma plús de ondersteuning die noodzakelijk is om het blijvend goed te kunnen inzetten.

Zo wordt het voor u en uw medewerkers een stuk eenvoudiger om vacatures op online sociale netwerken te publiceren en gericht geschikte connecties te benaderen. Kort en goed, wij begeleiden u bij de invoering (of verbetering) van een referral programma en de omschakeling naar een moderne, efficiënte manier van werven.

Haal meer uit referral recruitment

  1. Heldere analyse: wat kan beter? Doel is de participatie ter verhogen door doelgerichte en effectieve communicatie
  2. Slimme strategie: maak gebruik van onze kennis en inzicht met betrekking tot referral recruitment
  3. Snelle realisatie: krachtige interactieve arbeidsmarktcampagnes (via eigen portal indien gewenst)
  4. Ondersteuning: door zeer gebruiksvriendelijke software applicatie en gedegen advies, training en voorlichting

Onze partners

De initatiefnemers achter en partners van Refer2 zijn recruitment adviesbureau Recruit2 (ons moederbedrijf) en het in interactieve communicatie gespecialiseerde Partout Interactive. Deze bedrijven vullen ons uitstekend aan bij de uitrol van uw platform. Zo kunnen de specialisten van Recruit2 de recruitmentprocessen in uw organisatie analyseren, eventuele knelpunten in het wervingsproces identificeren en uw organisatie -waar dat nodig is- adviseren. De mensen van Partout Interactive kunnen u daarna assisteren bij de ontwikkeling en realisatie van interactieve communicatiecampagnes via, bijvoorbeeld, email, messenger, zoekmachines, communities, weblogs, rss, mobiele netwerken en uw eigen intranet.

Vragen?

Neem voor meer informatie contact op met Jacco Valkenburg, telefoon +31 6 2825 7098 of e-mail jacco@recruit2.com

recruit≤ demo

Refer2 maakt van iedereen in uw organisatie een recruiter. Ontdek de oplossingen die wij bieden.

Neem contact op