Initatiefnemers

Onze dienstverlening stopt niet met een toegang tot een technische applicatie. De praktijk heeft uitgewezen dit vaak niet de gewenste resultaten oplevert omdat het belangrijk is te investeren in hoge bekendheid van referral recruitment programma's. Daarom kunnen organisaties bij recruit2 ervoor kiezen om (mini)campagnes zelf te ontwerpen en uit te voeren of dit in samenwerking met specialisten van recruit2 in te richten.

De initatiefnemers achter refer2 zijn recruit2 en Partout Interactive. Twee bedrijven die hun sporen hebben verdiend op het gebied van Social Media, Recruitment en interactieve communicatie. We stellen ze graag aan u voor:

recruit2, specialisten in recruitment
recruit2 is een recruitment adviesbureau gebaseerd op het gedachtegoed van expert, auteur en adviseur Jacco Valkenburg. In mei 2009 is Jacco Valkenburg verkozen tot "Best Social Recruiter 2009" omdat hij het meest effectief social media weet in te zetten.

Onze experts kunnen uw bestaande recruitment proces en organisatie analyseren en de knelpunten identificeren. Ervaren consultants zijn in staat om strategische oplossingen te bedenken en te implementeren door gebruik te maken van de nieuwste technologieën en concepten zoals recruit2. Zo kunnen we voldoen aan uw korte- en langetermijn doelstellingen.

Partout Interactive
Je hebt internetbureaus en je hebt reclamebureaus. Partout Interactive zit daar ergens tussenin. Vergeleken met reclamebureaus hebben wij meer verstand van interactie/experience en meer technische knowhow. In vergelijking met internetbureaus hebben wij meer verstand van reclame en zijn we meer gespecialiseerd in interactieve communicatie.

Voor Partout Interactive vormen de mechanismen die internet biedt (o.a. email, messenger, zoekmachines, communities, weblogs, rss,) en kennis van technieken, gedrag en interactie met internetgebruikers de basis voor creaties op het gebied van corporate communicatie en interactieve marketing.

Voordelen van refer2

  • Werving van talent via eigen medewerkers en ambassadeurs
  • Een eigen online sociale (recruitment) netwerk
  • Doelgerichte en effectieve communicatie van vacatures
  • Krachtige interactieve arbeidsmarktcampagnes via eigen portal
  • Inzet van jarenlange expertise met referral recruitment
  • Advies, training en voorlichting bij implementatie
  • Ondersteuning door zeer gebruiksvriendelijke software applicatie

 

 

recruit² demo

Refer2 maakt van iedereen in uw organisatie een recruiter. Ontdek de oplossingen die wij bieden.

Neem contact op